• Engels
  • Duits
x

Wij leveren kwaliteit

offerte aanvragen

Transport

Melis Logistics is dé logistieke partner
die jou van A tot Z ontzorgt.

Transport

Internationaal transport

Onze chauffeurs kennen ook over de grens blindelings de weg. De diensten van Melis Logistics reiken tot in alle uithoeken…

lees meer

Nationaal transport

Binnen een mum van tijd weet Melis Logistics jouw bestemming probleemloos te vinden. De grootte van je order doet er…

Lees meer

Aanvullende transportmogelijkheden

Je kostbare goederen vertrouw je niet zomaar aan iedere vervoerder toe, dat begrijpen we bij Melis als geen ander.

Lees meer

Over Melis Logistics

Wij zijn niet zomaar een transportbedrijf. Indien je op zoek bent naar betrouwbaar en flexibel transport en vele jaren ervaring, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij verleggen samen met ons hele team grenzen. Zowel in binnen- en buitenland zijn wij breed inzetbaar. Wij leggen de lat voor onszelf graag torenhoog en zorgen dat geen uitdaging te groot is door de kennis van onze professionals én onze IT-systemen continu te blijven updaten. De markt groeit en verandert enorm snel, dus wij volgen dit tempo op de voet. Van complete vrachten tot stukgoed: met internationaal transport van Melis Logistics bereikt alles zijn bestemming.

Wij leveren kwaliteit

Transportbedrijf Melis logistics

Melis Logistics heeft al vele jaren ervaring binnen de logistieke dienstverlening en zijn uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener over de grens. We vinden het belangrijk een proactieve houding aan te nemen en letten daarom goed op ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Melis Logistics opereert vanuit Duiven. Ben je dus op zoek naar een transportbedrijf rondom Arnhem, dan maken we graag kennis met je. Ons team verzorgt jouw transport graag tot in de puntjes zodat je nergens meer omkijken naar hebt.

Waarom transport aan ons overlaten?

Naast het feit dat wij een volwaardige logistieke dienstverlener zijn, zien wij onze klanten en medewerkers als vrienden. In echte vriendschappen zet je zonder moeite een stapje extra en dat doen we dus graag voor jou. Melis Logistics is groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan. Hierbij stellen we altijd jou wensen centraal. Bij Melis heb je contact met één professional zodat de communicatielijnen kort en duidelijk zijn en er een goede band wordt opgebouwd. Twee belangrijke speerpunten zijn dan ook het creëren van een fijne werkomgeving voor ons team en het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan jou.

Nationaal en internationaal

Melis Logistics weet jouw bestemming te bereiken. Of dit nu nationaal of internationaal maakt geen verschil. Iedere rit wordt met uiterste precisie gereden. Je kunt je order altijd op de voet volgen dankzij een track & trace code, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wat je wensen ook zijn: spoedtransport, compleet vrachten, distributieritten of 24-uursservice, ons aanbod passen we aan op jouw vraag. Wij weten wat jouw organisatie nodig heeft en leveren oplossingen op maat. Niet voor niets gingen al talloze tevreden klanten je voor. Je bent bij ons geen nummer of gewoon een bedrijfsnaam, wij behandelen jou als vriend. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap